Wheerlicht

Purmerend
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wheerlicht: Fraaie (koop)appartementen in Purmerend
In de strook tussen de Churchilllaan en de Richard Holstraat te Purmerend, op de locatie van het voormalige wijkcentrum ’t Noot, zal het plan Wheerlicht verrijzen. In Wheerlicht komen in totaal 52 singelappartementen. Dat zijn dus 52 appartementen waar licht, ruimte en een fraaie ligging aan het water centraal staan. Er kan een keuze worden gemaakt uit een breed scala aan verschillende appartementen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit twee-, drie- en een aantal vierkamerappartementen.
De woonoppervlakten variëren van circa 62 tot circa 120 m2. Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van een heerlijke buitenruimte, een eigen berging en een eigen parkeerplaats (in de parkeergarage onder het gebouw of op het maaiveld naast het woongebouw).
Verder worden in de plint van het gebouw nog twee kleinschalige bedrijfsruimten gerealiseerd voor maatschappelijk (zorggerealteerde) dienstverlening zoals bijvoorbeeld een huisarts en/of fysiotherapeut.

Appartementen
Het plan bevat 52 appartementen. Er kan een keuze worden gemaakt tussen twee-, drie- en vierkamerappartementen variërend met een gebruiksoppervlak tussen de circa 62 m² en 120 m².

De appartementen zijn allemaal voorzien van een royaal terras of balkon, waarvan de meeste direct uitkijken over het water. Verder beschik je over een ruime woonkamer/keuken, een comfortabele badkamer en één, twee of drie grote slaapkamers. In de overdekte stallingsgarage of op de parkeerplaats direct naast het woongebouw tref je je eigen parkeerplaats. Veel lichtinval, goede isolatie en verwarming maken jouw wooncomfort in Wheerlicht compleet.

Koopsommen
Hoewel de koopsommen van de appartementen nog nader vastgesteld moeten worden, verwachten wij dat de appartementen kunnen worden aangeboden in de prijstrange van ca. € 275.000,- tot circa € 495.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wheerlicht
Start verkoop
2020 (3e kwartaal)
Koopwoningen
52
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Purmerend.

Aanmelden