De Lusthof - Eden

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Purmerend - Purmerend
Toekomstig aanbod

vanaf € 275.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 88m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Ben jij op zoek naar een betaalbaar (starters)appartement aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend? Dan biedt het nieuwbouwproject De Lusthof (fase 2) jou een unieke kans. In het eerste kwartaal van 2024 worden namelijk 53 appartementen opgeleverd in appartementengebouw Eden. Koop nu en ga 'direct' wonen in Purmerend. Dit alles vanaf € 275.000,- VON.

Hiermee bieden deze nieuwbouwappartementen jou tal van financiële voordelen, zoals:
• Het vermijden van een overbruggingshypotheek;
• Geen overdrachtsbelasting verschuldigd zijn;
• Door energielabel A++ ontvang je bij veel hypotheekverstrekkers korting op je hypotheeklening en/of kan je meer lenen t.o.v. een minder duurzame woning
• Een comfortabel en duurzaam appartementen met lage energielasten


Hoffelijk wonen in Purmerend
Aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend wordt het project De Lusthof gerealiseerd; een unieke woonplek, waar je elkaar als buren treft in de gezamenlijke groene binnentuin. De Lusthof is onderdeel van Het Buurtje, een gezellige nieuw stadswijk in Kop-West. De auto is te gast in Het Buurtje, veel straten zijn autovrij. Naast het vriendelijk straatbeeld ontstaat hierdoor volop ruimte voor kinderen om ongehinderd op straat te spelen.

De Lusthof wordt een heerlijke woonplek voor jong en oud. Net als in de stad vind je hier een mix van gezinswoningen, (betaalbare) appartementen en penthouses. De collectieve binnentuin, met verschillende bomen en planten en gezellige picknicktafels, vormt het kloppende hart van De Lusthof. Samen geniet je van alles wat groeit en bloeit. Vandaar de naam De Lusthof. Jouw eigen paradijs, waar je de vruchten van het leven plukt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lusthof - Eden
Woningen
0 van 53 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 275.000,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Purmerend.

Aanmelden