De Klein Where

Purmerend - Purmerend
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het naoorlogse bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het gebied biedt veel woonkwaliteit door de bijzondere ligging aan het water en in het groen. Bovendien ligt Klein Where vlakbij de binnenstad van Purmerend Hier woont us straks heerlijk rustig in een groene oase die wordt gevormd door mooie, statige bomen en groene rivieroevers. Wonen in Klein Where is dus vrij leven in de natuur zónder de stad te hoeven missen. Bovendien bent u vanuit Klein Where binnen tien minuten op de snelweg A7 en de bus stopt vlak voor de deur.

In Klein Where is ruimte voor onder andere rug-aan-rug woningen, rijwoningen, dijkwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. In totaal komen er ongeveer 125 woningen in een dorpse setting. De woningen worden in gefaseerd ontwikkeld en gebouwd waarbij wordt begonnen aan de westzijde.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Klein Where
Koopwoningen
125
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Purmerend.

Aanmelden