KleinWhere

Purmerend - -
Actueel aanbod

€ 455.000,- tot € 482.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 151m2
Kaveloppervlak
194 - 209m2
Inhoud
403 - 422m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Het naoorlogse bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het bedrijventerrein is door de bijzondere ligging aan het water en in het groen uitermate geschikt voor de realisatie van een nieuwe woonwijk: Klein Where. AM en Linden Groep ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gemeente Purmerend Klein Where.
Klein Where ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Purmerend maar is tegelijkertijd een groene oase van rust met mooie, statige bomen en groene rivieroevers. Wonen in Klein Where is wonen dichtbij de natuur, zónder de stad te hoeven missen.
In Klein Where is ruimte voor rijwoningen in diverse afmetingen, dijkwoningen, rug-aan-rug-woningen en twee-onder-een-kapwoningen, alles in een landelijke setting met een vriendelijke uitstraling.
Klein Where zal in twee tot drie fasen ontwikkeld en verkocht worden. De eerste fase betreft 58 woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
KleinWhere
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
58 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 455.000,- tot € 482.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Purmerend.

Aanmelden