Terug naar Project

Type E4

Woningtype E4
Woningtype E4 is het grootste woningtype in Wheerlicht. Het is een prachtig gelegenhoekappartement met maar liefst drie ruime slaapkamers en een royale living.Hier geniet je van fraaie uitzichten, een hoogwaardige afwerking en een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon. Zowel in je appartement als in de onderbouw van het gebouw beschik je over een eigen berging. Je auto parkeer je dichtbij, op jeeigen parkeerplaats in de parkeergarage of op het naastgelegen parkeerterrein.

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 507.000,- tot € 509.000,-
Woonoppervlakte 121 m2
Inhoud 363 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
19 € 507.000,- - 121 m2 3 363 m3 Te Koop
32 € 509.000,- - 121 m2 3 363 m3 Koop in Optie