Terug naar Project

Type E5

Woningtype E5
Royaal, goed ingedeeld en buitengewoon licht. Zo laat dit vierkamerappartement, gelegenop de tweede of derde verdieping van het ‘kopgedeelte’, zich het beste omschrijven.

Door de ligging op een hoek, in combinatie met vele raampartijen, geniet je van veel lichtinval. Het appartement bestaat uit drie volwaardige slaapkamers, een luxe badkamer, een royale living en een fijne buitenruimte. Verder beschik je over een eigen berging en parkeerplek. Zie jij je hier al zitten?


Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 426.000,-
Woonoppervlakte 103 m2
Inhoud 309 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
22 - - 105 m2 3 315 m3 Verkocht
35 € 426.000,- - 103 m2 3 309 m3 Te Koop