Terug naar Project

Type C1-C2

Woningtype C1-C2Dit ruime tweekamerappartement ligt op de eerste, tweede of derde verdieping van Wheerlicht. Hier beschik je over circa 86 m2 aan woonruimte, met onder meer een royale slaapkamer, woonkamer en eetkeuken. De badkamer en het toilet worden standaard voorzien van luxe tegelwerk en sanitair, maar zijn nog volledig aan jouw wensen en smaak aan te passen. Bergingsruimte vind je in je appartement, met plaats voor je wasmachine en droger, maar ook in de onderbouw van het gebouw. In de parkeergarage of op het naastgelegen parkeerterrein heb je een eigen parkeerplaats.

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 321.000,- tot € 323.000,-
Woonoppervlakte 86 m2
Inhoud 258 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
17 € 321.000,- - 86 m2 1 258 m3 Koop in Optie
30 € 323.000,- - 86 m2 1 258 m3 Koop in Optie
43 - - 86 m2 1 258 m3 Verkocht