Kwadijkerpark fase 2a2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Purmerend - Purmerend
Actueel aanbod

€ 470.000,- tot € 575.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 143m2
Kaveloppervlak
122 - 330m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Na fase 2a1 volgt nu fase 2a2. Ook hier komt de stijl van Broek in Waterland terug. De woningen zijn gelegen op verschillende terpen in het park. Hierdoor ontstaat veel privacy en tegelijkertijd vormt het park de basis voor heerlijke momenten met elkaar en een fijne speelplaats voor de (klein)kinderen. Ook zijn er woningen die niet op een terp liggen maar wel een tuin aan het water hebben.

Type Bandwilg, Boswilg, Laurierwilg en de specials zijn prachtige ruime eengezinswoningen met ieder hun eigen kenmerken. Denk hierbij aan een erker, een topgevel aan park- of straatzijde of een hoekwoning. De specials hebben als extra een uitbouw die al in de basis is meegenomen. Iedere woning is voorzien van een heerlijk terras aan de parkzijde. Vanaf dit terras loop je meteen het park in. Een aantal woningen hebben een achtertuin gelegen aan het water.

Natuurlijk mag type Magnolia in deze fase niet ontbreken. Een mooie twee-laagse woning die gericht is op toekomstbestendig wonen. Op de begane grond vind je namelijk naast de woonkamer en keuken ook de slaapkamer en badkamer. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers en een badkamer. Type Magnolia is beschikbaar als hoekwoning, op sommige plekken optioneel of standaard met erker, en tussenwoning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kwadijkerpark fase 2a2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
6 van 35 beschikbaar
Prijs
€ 470.000,- tot € 575.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Purmerend.

Aanmelden