Kwadijkerpark fase 1

Purmerend - Purmerend
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 765.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 189m2
Kaveloppervlak
109 - 418m2
Inhoud
470 - 746m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Of je nu je eerste woning koopt, een jong gezin, doorstromer, gesetteld bent of op zoek bent naar een woning waar je zorgeloos kunt genieten van je welverdiende pensioen. In Kwadijkerpark ontstaat een fijn en gemoedelijk woongebied waar je de ruimte hebt voor jezelf en (klein)kinderen veilig en ontspannen kunnen opgroeien. De bewoners die zich hier het meeste thuis voelen, hebben een open karakter, zoeken bij tijd en wijle verbinding en houden van duurzaamheid. Overeenkomstig is de wens om te leven in de natuur en de hechting van waarde aan solidariteit. Het ongedwongen ‘samengevoel’.

Naast de bestaande woningen van de Prinsenstichting komt in Kwadijkerpark tussen het bestaande groen een rijke mix van 340 duurzame en bijna energieneutrale koopwoningen (BENG) en (sociale) huurwoningen. De koopwoningen voor de vrije sector bestaan uit 138 eengezinswoningen, 72 twee-onder-een-kapwoningen, 28 future livingwoningen (levensloopbestendig), en 2 reeds bestaande woningen.

De woningen worden in fases aangeboden.
Fase 1 bestaat uit eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

De eengezinswoningen Bandwilg, Boswilg en Laurierwilg zijn ideale woningen voor gezinnen met drie slaapkamers op de eerste verdieping en nog een slaapkamer op zolder. De woningen, zijn ontworpen in de stijl van Broek in Waterland. Iedere woning heeft een mooie tuin of royaal eigen terras, zodat je naast de gezelligheid van gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen ook volop privacy ervaart. Daarbij is het park natuurlijk ook ideaal voor kinderen om vrij en veilig te spelen.

De diverse twee-onder-een-kapwoningen, Watercipres en Waterlinde, gelegen aan het water, zijn ruim opgezet met veel licht en ruimte in de woningen. Ze zijn ontworpen als een eigentijdse vertaling van de architectonische typologie van Broek in Waterland.

Vanaf fase 2 worden ook de future livingwoningen aangeboden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kwadijkerpark fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 67 beschikbaar
Prijs
€ 450.000,- tot € 765.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Purmerend.

Aanmelden