De Open Veste

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Purmerend - Purmerend
Actueel aanbod

vanaf € 242.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 196m2
Kaveloppervlak
90 - 93m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De Open Veste wordt als het ware een moderne veste: een ommuurd wijkje aan de westzijde van Purmerend met open verbindingen naar de omliggende wijken en omgeven door groen en water. Hier woon je straks in een buurt met alle ruimte voor jezelf, maar ook in de nabijheid van je buren en gemeenschappelijke voorzieningen. Het beste van twee werelden dus.

VEEL WOONKEUZE
Er valt nog veel te kiezen in De Open Veste. Je hebt de keuze uit huurwoningen in de vrije sector of koopwoningen. Bij koop gaat het om stadswoningen in drie of vier lagen met buitenruimte en drie- of vierkamer appartementen. Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over eigen parkeerplekken.

- Gasloos en duurzaam
- Hoogwaardige afwerking
- Incl. parkeerruimte (in parkeergarage)
- Gemeenschappelijke buitenruimte

LOCATIE
De Open Veste ligt op Kop West, een nieuw stuk stad ten westen van het centrum van Purmerend. Voorzieningen zoals supermarkten en winkels en de Koemarkt zijn lopend of met de fiets in enkele minuten bereikbaar. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A7 en met het openbaar vervoer ben je binnen 25 minuten in het centrum van Amsterdam.

Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden over De Open Veste?
Meld je dan aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Open Veste
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 56 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 242.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Purmerend.

Aanmelden